Szertartásvezetés

 

Olyan esküvői szertartást szeretnétek, ami Mindenki számára élmény lesz?

Hívjatok a +36-30-300-9354 telefonszámon vagy írjatok az igenvelem@gmail.com e-mail címre és kérjetek árajánlatot! A pontos helyszín és dátum ismeretében tudok konkrét árat megadni.

Olyan tudatos párok egyedi esküvői szertartását valósítom meg, akik már eldöntötték, hogy a Nagy napon anyakönyvvezető helyett szertartásvezetővel szeretnék kimondani az Igent.

Amennyiben nekem szavaztok bizalmat, a szertartásotok egy lelkiismeretes és lelkes szakember kezeiben lesz. Nektek csak azzal kell foglalkoznotok, hogy megéljétek a pillanatot.

Leginkább Fejér és Pest megyében vállalok szertartásvezetést. Egyéb esetekben egyéni árképzést alkalmazok.

Amennyiben a vírus miatt elmaradt/módosított anyakönyvvezetős esketésetek miatt kerestek szertartásvezetőt, akkor SOS is tudok segíteni, ha a korlátozások továbbra is lehetővé teszik az esküvők megtartását. Az őszi szezonra még sok szabad időpontom van, így az elhalasztott esküvők kapcsán is állok rendelkezésetekre.

Az aktuális információkkal kapcsolatban keressetek bátran telefonon illetve mailben. 

Amennyiben alaposságra, figyelmességre és vidámságra vágytok a szervezés és a szertartás ideje alatt egyaránt, akkor kérjetek árajánlatot és ismerjetek meg jobban!

2019. December 1-jén volt látható egy velem készült interjú a Viasat3 Trendközelben című műsorában. Beszéltem a szertartásvezetésről és betekintést engedtem egy általam vezetett szertartásba. (A felvételért köszönet EVENTominak - eventomi.net)Nézzük mire számíthattok, ha én leszek a szertartásvezetőtök:

  • Korlátlan számú személyes találkozó, illetve bármilyen kommunikációs csatornán keresztüli egyeztetés
  • Az egyeztetések során jó hangulatú beszélgetések, nem fogjátok azt érezni, hogy kényelmetlen lenne beszélni magatokról, a kapcsolatotokról
  • Maximális segítség és kreativitás annak érdekében, hogy a szertartás Titeket tükrözzön
  • Az elképzeléseitek megvalósítása, figyelembe véve az esetleges nehézségeket. Már a kezdetektől felkészülünk a váratlan problémákra és megoldást ajánlok ezek elkerülésére/megoldására.
  • Maximális figyelem, hiszen csak úgy születhet meg a Ti mesétek, ha minden szavatokra, mimikátokra, mozdulatotokra odafigyelek
  • A szertartás előtt néhány héttel igény esetén elmegyek Veletek a helyszínre és egyeztetünk minden apró részletet, tartunk egy főpróbát
  • A megálmodott szertartás levezetése BÁRHOL és BÁRMIKOR (tehát akár hétköznap és amennyiben úgy álmodtátok meg, akkor külföldön is tartok szertartást)
  • Egy napra - az esetek többségében - csak egy szertartást vállalok, így csak Rátok fogok koncentrálni a Nagy Napotokon. Egy órával a kezdés előtt megérkezem a helyszínre. Minden szolgáltatóval egyeztetek és megteszek mindent annak érdekében, hogy a megbeszéltek alapján tudjam levezetni az esketést. Amennyiben csúszik a szertartás kezdete, akkor türelmesen várok. Így a szertartás miatt nem kell aggódnotok!
  • Egy olyan beszédet fogok elmondani a szertartás alatt, ami Rólatok szól, a ti mesétek fog elhangozni az esketés előtt. Ezt a beszédet tuti biztosan nem fogjátok máshol hallani, hiszen minden páromnak saját története van! :) Mindenki számára élvezhető lesz, ezt garantálom! Még a nagyon éhes és szomjas vendégek figyelmét is le fogom kötni! :)
  • Fiatalos, vicces, kedves ugyanakkor megható szertartást tartok minden esetben. Felesleges és már rongyosra használt idézetek nélkül is megvalósítható egy igazán emlékezetes szertartás.

Visszajelzés egy kedves páromtól:

"Köszönjük, szuper volt az egész, sokkal jobb mint elképzeltük! A család egyik fele egy másik esküvőről ugrott át, folyamatosan kérdezték Anyut, hogy ki vagy és honnan jöttél, mert amin előtte voltak az a szokásos sablon volt! A hangosító végig röhögte az egészet, a gitáros még hajnalban is mondta, hogy ilyen szertartáson még nem volt, pedig nem mostanában kezdte a szakmát! Szuper volt a közös munka, hiányozni is fog! Szóval mi csak szuperlativuszokban tudunk Rólad nyilatkozni!"
- Kata és Zoli -

További véleményeket ide kattintva találhatsz:


Néhány kedves emlék az általam tartott szertartásokról: