Szertartásvezetés

 

Olyan esküvői szertartást szeretnétek, ami Mindenki számára élmény lesz?

Hívjatok a +36-30-300-9354 telefonszámon vagy írjatok az igenvelem@gmail.com e-mail címre és kérjetek árajánlatot! A pontos helyszín és dátum ismeretében tudok konkrét árat megadni.

Olyan tudatos párok egyedi esküvői szertartását valósítom meg, akik már eldöntötték, hogy a Nagy napon anyakönyvvezető helyett szertartásvezetővel szeretnék kimondani az Igent. Sablonok és ezerszer elhangzott idézetek helyett egyedi, vicces és személyes beszédet írok minden párnak! Legyen a szertartás ÉLMÉNY minden kedves jelenlévőnek!

Amennyiben nekem szavaztok bizalmat, a szertartásotok egy lelkiismeretes és lelkes szakember kezeiben lesz. Nektek csak azzal kell foglalkoznotok, hogy megéljétek a pillanatot. Garantálom, hogy szertartásotok az esküvőtök fénypontja lesz!

Leginkább Fejér és Pest megyében vállalok szertartásvezetést. Egyéb esetekben egyéni árképzést alkalmazok.

Teljesen szabad időpontjaim 2020 nyarán:

Július:  10,11. 17, 25, 31

Augusztus: 8, 22, 28,29

Szeptember: 4, 11, 26

A hétköznapi, vasárnapi illetve az őszi időpontokkal kapcsolatban keressetek telefonon vagy üzenetben. Amennyiben a nagy napod dátumát nem látod a felsorolásban, akkor is érdemes érdeklődnöd, mert lehet, hogy aznapra befér egy második szertartás is a naptáramba.

Amennyiben alaposságra, figyelmességre és vidámságra vágytok a szervezés és a szertartás ideje alatt egyaránt, akkor kérjetek árajánlatot és ismerjetek meg jobban!

2019. December 1-jén volt látható egy velem készült interjú a Viasat3 Trendközelben című műsorában. Beszéltem a szertartásvezetésről és betekintést engedtem egy általam vezetett szertartásba. (A felvételért köszönet EVENTominak - eventomi.net)Nézzük mire számíthattok, ha én leszek a szertartásvezetőtök:

  • Korlátlan számú személyes találkozó, illetve bármilyen kommunikációs csatornán keresztüli egyeztetés (pl.: Skype)
  • Az egyeztetések során jó hangulatú beszélgetések, nem fogjátok azt érezni, hogy kényelmetlen lenne beszélni magatokról, a kapcsolatotokról
  • Maximális segítség és kreativitás annak érdekében, hogy a szertartás Titeket tükrözzön
  • Az elképzeléseitek megvalósítása, figyelembe véve az esetleges nehézségeket. Már a kezdetektől felkészülünk a váratlan problémákra és megoldást ajánlok ezek elkerülésére/megoldására.
  • Maximális figyelem, hiszen csak úgy születhet meg a Ti mesétek, ha minden szavatokra, mimikátokra, mozdulatotokra odafigyelek
  • A szertartás előtt néhány héttel igény esetén elmegyek Veletek a helyszínre és egyeztetünk minden apró részletet, tartunk egy főpróbát
  • A megálmodott szertartás levezetése BÁRHOL és BÁRMIKOR (tehát akár hétköznap és amennyiben úgy álmodtátok meg, akkor külföldön is tartok szertartást)
  • Egy napra - az esetek többségében - csak egy szertartást vállalok, így csak Rátok fogok koncentrálni a Nagy Napotokon. Egy órával a kezdés előtt megérkezem a helyszínre. Minden szolgáltatóval egyeztetek és megteszek mindent annak érdekében, hogy a megbeszéltek alapján tudjam levezetni az esketést. Amennyiben csúszik a szertartás kezdete, akkor türelmesen várok. Így a szertartás miatt nem kell aggódnotok!
  • Egy olyan beszédet fogok elmondani a szertartás alatt, ami Rólatok szól, a ti mesétek fog elhangozni az esketés előtt. Ezt a beszédet tuti biztosan nem fogjátok máshol hallani, hiszen minden páromnak saját története van! :) Mindenki számára élvezhető lesz, ezt garantálom! Még a nagyon éhes és szomjas vendégek figyelmét is le fogom kötni! :)
  • Fiatalos, vicces, kedves ugyanakkor megható szertartást tartok minden esetben. Felesleges és már rongyosra használt idézetek nélkül is megvalósítható egy igazán emlékezetes szertartás.

Visszajelzés egy kedves páromtól:

"Köszönjük, szuper volt az egész, sokkal jobb mint elképzeltük! A család egyik fele egy másik esküvőről ugrott át, folyamatosan kérdezték Anyut, hogy ki vagy és honnan jöttél, mert amin előtte voltak az a szokásos sablon volt! A hangosító végig röhögte az egészet, a gitáros még hajnalban is mondta, hogy ilyen szertartáson még nem volt, pedig nem mostanában kezdte a szakmát! Szuper volt a közös munka, hiányozni is fog! Szóval mi csak szuperlativuszokban tudunk Rólad nyilatkozni!"
- Kata és Zoli -

További véleményeket ide kattintva találhatsz:


Néhány kedves emlék az általam tartott szertartásokról: