Szertartásvezetés

 

Olyan esküvői szertartást szeretnétek, ami Mindenki számára élmény lesz?

Hívjatok a +36-30-300-9354 telefonszámon vagy írjatok az igenvelem@gmail.com e-mail címre és kérjetek árajánlatot! A pontos helyszín és dátum ismeretében tudok konkrét árat megadni.

Olyan tudatos párok egyedi esküvői szertartását valósítom meg, akik tudják, hogy a Nagy napon anyakönyvvezető helyett szertartásvezetővel szeretnék kimondani az Igent.

Amennyiben nekem szavaztok bizalmat, a szertartásotok egy lelkiismeretes és professzionális szakember kezeiben lesz. Nektek csak azzal kell foglalkoznotok, hogy megéljétek a pillanatot.

Leginkább Fejér és Pest megyében vállalok szertartásvezetést. Egyéb esetekben egyéni árképzést alkalmazok.

Az alábbi cikbben olvashattok rólam és a szolgáltatásomról: 

Amennyiben alaposságra, figyelmességre és vidámságra vágytok a szertartásotokkal kapcsolatban, akkor kérjetek árajánlatot és ismerjetek meg jobban!

Nézzük mire számíthattok, ha én leszek a kiválasztott szertartásvezetőtök:

  • Korlátlan számú személyes találkozó, illetve bármilyen kommunikációs csatornán keresztüli egyeztetés
  • Az egyeztetések során jó hangulatú beszélgetések, nem fogjátok azt érezni, hogy kényelmetlen lenne beszélni magatokról, a kapcsolatotokról
  • Maximális segítség és kreativitás annak érdekében, hogy a szertartás Titeket tükrözzön
  • Az elképzeléseitek megvalósítása, figyelembe véve az esetleges nehézségeket. Már a kezdetektől felkészülünk a váratlan problémákra és megoldást ajánlok ezek elkerülésére/megoldására.
  • Maximális figyelem, hiszen csak úgy születhet meg a Ti mesétek, ha minden szavatokra, mimikátokra, mozdulatotokra odafigyelek
  • A szertartás előtt néhány héttel igény esetén elmegyek Veletek a helyszínre és egyeztetünk minden apró részletet, tartunk egy főpróbát
  • A megálmodott szertartás levezetése BÁRHOL és BÁRMIKOR (tehát akár hétköznap és amennyiben úgy álmodtátok meg, akkor külföldön is tartok szertartást)
  • Egy napra az esetek többségében csak egy szertartást vállalok, így csak Rátok fogok koncentrálni a Nagy Napotokon. Egy órával a kezdés előtt megérkezem a helyszínre. Minden szolgáltatóval egyeztetek és megteszek mindent annak érdekében, hogy a megbeszéltek alapján tudjam levezetni az esketést. Amennyiben csúszik a szertartás kezdete, akkor türelmesen várok, hiszen én nem sietek aznap már sehova. Így a szertartás miatt nem kell aggódnotok!
  • Egy olyan beszédet fogok elmondani a szertartás alatt, ami Rólatok szól, a ti mesétek fog elhangzani az esketés előtt. Ezt a beszédet tuti biztosan nem fogjátok máshol hallani, hiszen minden páromnak saját története van! :) Mindenki számára élvezhető lesz, ezt garantálom! Még a nagyon éhes és szomjas vendégek figyelmét is le fogom kötni! :)
  • Fiatalos, vicces, kedves ugyanakkor megható szertartást tartok minden esetben. Felesleges és már rongyosra használt idézetek nélkül is megvalósítható egy igazán emlékezetes szertartás.