Rólam

Az ok, amiért úgy döntöttem, hogy Szertartásvezető leszek

Köszönöm, hogy elolvasod bemutatkozásomat!

Itt is olvashatsz néhány dolgot rólam és a munkámról: 

Tóth Kitti vagyok, szertartásvezető.

Kiskorom óta imádom az esküvők világát. Már az óvodában is gyűrű volt a jelem (komolyan, nem viccelek) szóval mondhatom, hogy már egészen korán eldőlt a sorsom. Szerencsésnek mondhatom magam, mert sokszor voltam koszorúslány gyerekként és már felnőtt fejjel is. Azért nem vagyok olyan, mint a "27 idegen igen" főszereplője, de abban egyet értek vele, hogy csodálatos érzés részese lenni egy-egy esküvőnek. Éppen ezért, ha felkértek én minden alkalommal örömmel vállaltam a feladatot.

Teltek-múltak az évek, de az esküvők iránti csodálatom nem múlt el. Igaz tanulmányaim során letettem arról, hogy ezen a területen dolgozzak, de továbbra is nyitott szemmel jártam. 2017-ben, egy közgazdász diplomával és több száz "Mondj igent a ruhára" résszel a hátam mögött azt gondoltam, hogy ideje valami olyat is tanulni, amit tényleg élvezni fogok.

A szertartásvezetésre, mint hivatásra gondolok. A mai világban nagyon nehéz olyan munkát találni, amit valóban tiszta szívéből szeret az ember. Úgy érzem, hogy én most megtaláltam. Természetesen a hétköznapok során tovább élem a privát, közgazdász életemet, de a munkaidőmön kívül szeretnék ebből a szerepből kilépni.

Munkám során az a cél, hogy nagyon megható, vidám és maradandó emléket szerezzek a pároknak és természetesen minden kedves jelenlévőnek. Szeretném, ha tényleg olyan esketést kapnátok, amilyet Ti elképzeltetek. Éppen ezért nagyon alapos igényfelmérést végzek minden pár esetében és igyekszem minél jobban megismerni őket. Szeretem igazán személyre szabni a beszédeket éppen ezért, nálam nincs két egyforma szertartás. Minden pár más, ezért mindenki saját szöveget érdemel a Nagy Napon.

2018 januárjában  elvégeztem a Szertartásvezetés Mester képzését, mely után sikerrel vettem az esküvőszezon által elém gördített akadályokat is. Jelenleg dübörög a 2019-es esküvő szezon, de már elkezdtem a felkészülést a 2020-as évre és érzem, hogy ez egyre izgalmasabb lesz. Nagyon élvezem, hogy kedves, ragyogó szemű párokkal ismerkedhetek meg a közös egyeztetések során. Minden párnak más és más elképzelései vannak, így minden találkozó után még napokon át azon gondolkodom, hogy mivel és hogyan tudnám megvalósítani azokat. Számtalan üzenetet váltok a párokkal, tervezgetek, átgondolom ezerszer a szertartás menetét, ami rengeteg energiát felemészt, de megéri. Csak így fog megszületni a csoda, a Ti csodátok, amire reményeim szerint évek múltán is boldogan fogtok visszaemlékezni.

Továbbra is tartom magam ahhoz az aranyszabályomhoz, hogy egy napra csak egy szertartást vállalok. Ez azért fontos, mert főállásban dolgozom a "hobbim" mellett, így nem lenne elég időm arra, hogy maximálisan felkészüljek a maratoni eskető hétvégékre.  Ezért elnézéseteket kérem, de én a minőség, és nem a mennyiség híve vagyok. 

Bízom benne, hogy a leírtakkal meggyőztelek Titeket arról, hogy én vagyok az a szertartásvezető, aki szívvel-lélekkel azon lenne, hogy az esküvőtök napján egy olyan esketést kapjatok, amit valóban megérdemeltek.

Természetesen az esküvők mellett vállalok szertartásvezetést házassági évfordulókon és névadó ünnepségeken is.

Keressetek bizalommal!

Tóth Kitti - Okleveles Mester fokozatú Szertartásvezető