Visszajelzések

A következő visszajelzések azon pároktól érkeztek, akik nem érték be egy hétköznapi, sablonos szertartással. Sokat beszélgettünk, megnyíltak előttem és én ezért cserébe egy vidám,vicces, ugyanakkor megható beszédet írtam Nekik.

Amennyiben Ti is ilyen érzésekkel szeretnétek majd visszagondolni a szertartásotokra, akkor keressetek bátran! 

"IGEEEN!!! 😍 Kitti túlszárnyalta a legmerészebb elkèpzelèseinket is, pedig előre tudtunk, hogy ha ő vezeti a szertartásunkat az csak jó lehet! Ennyire profin, kedvesen, szemèlyre szabva, felkèszülten ès szeretettel beszèlve a legmeghittebb pillanatokat is még boldogabbá varázsolta! Köszönjük NEKED!!!" 💙

 - Encsi és Feri - 

"Köszönünk szépen Neked minden egyes találkozást és beszélgetést, melynek eredményeként egy igazán személyes, megható, vicces és nagyon bensőséges szertartást kaptunk. Mindenkinek nagyon tetszett a szertartás, kivétel nélkül mindenki dicsért hogy szépen, érthetően, tagoltan beszéltél. Köszönünk szépen Neked mindent, egyik legjobb döntésünk volt Téged választani a nagy napra." 

- Judit és Norbi - 


"Csodálatos napon vagyunk túl. Egyszerűen mondhatom, hogy minden tökéletesen sikerült. :) A szertartás egy álom volt. Nagyon gyönyörű volt az egész. Mindenkitől csak nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk. Nagyon sok ember könnyes szemmel hallgatta végig az egész szertartást. Mi pedig el voltunk ájulva az egésztől. Nagyon gyönyörű volt. Szuper volt együtt dolgozni Veled, Kitti. Minden együtt töltött percért, munkádért szeretnénk köszönetet mondani. Nagyon hálásak vagyunk, hogy tökéletessé varázsoltad a Nagy Napunkat!!!"
 - Andi és Balázs - 


"Nagyon köszönünk mindent! Felejthetetlen volt!!! A beszéd kifejezettem tetszett, nem gyász beszéd volt! Imádtam és más is!!(Mindenki imádta! Apának is tetszett! Szerintem, ő nem gondolta, hogy egy esküvői beszéd lehet különleges, egyedi, vicces és megható egyszerre) Tényleg Te vagy a legjobb!!!"
 - Adri és Attila -


"Nagyon köszönjük a tegnapi napot, minden visszajelzés az volt, hogy szuper volt a beszéded. Senki nem számított arra, hogy ilyen könnyed hangulatú és nem "szokványos" szertartás lesz. Szóval mindenki el volt ájulva a beszédtől, és tényleg rengeteg nevetés volt. Mi is végig vigyorogtuk az egész napot!"
- Zsófi és Gábor - 


"Köszönjük szépen, hogy a nagy napunkat ilyen csodálatossá varázsoltad!!!! Már az elejétől kezdve meg volt köztünk a szimpátia és a bizalom!!! Úgy tudtunk mesélni az életünkről, mintha már ezer éve ismertük volna egymást. Csak párszor találkoztunk de az a néhány alkalom is elég volt arra, hogy egy ilyen meghitt de mégis vicces szöveget írjál rólunk! Én aki azt mondtam hogy nem fogok sírni, mert nem vagyok olyan típus (Joci is ugyanilyen) ahhoz képest végig sírtam az egészet!!!! :) Nagyon jó választás voltál, mert egy nagyon kedves és közvetlen személyiség vagy Kitti, akivel egyből megtalálja mindenki a közös hangot!:) Ha esetleg majd megerősítenénk valamikor az eskünket biztos megint téged kérnénk fel!!!:) Még egyszer nagyon köszönjük, hogy a szertartásunk még annál is szebb lett, mint amilyet megálmodtunk magunknak! "

- Móni és Joci -


"Sokan mondják, hogy az esküvőkhöz a kisebb bakik szükségszerűen hozzátartoznak és nincsen olyan, hogy tökéletes szertartás. Kitti ezt az elméletet cáfolta meg - tökéletes szertartást tartott nekünk. A vendégek és mi is esküvőnk egyik fénypontjaként emlékezünk vissza rá. Egyszerre volt nagyon megható és könnyed, humoros. Tökéletesen megtalálta az egyensúlyt és azt a bizonyos arany középutat. Nagyon hálásak vagyunk, hogy kedvességeddel, barátságoddal a kicsit zárkózottabb természetünket is meglágyítottad varászlatossá téve életünk legszebb napját!"
- Tündi és Miki -

"Köszönjük, szuper volt az egész, sokkal jobb mint elképzeltük! A család egyik fele egy másik esküvőről ugrott át, folyamatosan kérdezték Anyut, hogy ki vagy és honnan jöttél, mert amin előtte voltak az a szokásos sablon volt! A hangosító végig röhögte az egészet, a gitáros még hajnalban is mondta, hogy ilyen szertartáson még nem volt, pedig nem mostanában kezdte a szakmát! Szuper volt a közös munka, hiányozni is fog! Szóval mi csak szuperlativuszokban tudunk Rólad nyilatkozni!"
- Kata és Zoli -


"Óriási sikere volt az egész szertartásnak, olyan barátok/rokonok ( pasik) is a szemüket törölgették, akiket soha nem láttam meghatódni. Sokan azt gondolták hogy mi ezer éve ismerjük egymást és barátok vagyunk , mert annyira személyes volt minden. Nem akarták elhinni mikor mondtam hogy pedig nem. Köszönjük még egyszer hogy ennyire széppé tetted a napunkat!"
- Betti és Péter - 


"Nagyon meg voltunk elégedve a munkáddal, örülünk neki, hogy Téged választottunk. A kezdetektől fogva nagyon kedves és közvetlen voltál, ami segített nekünk is, mert ugye idegen embereknek nem nyílik meg olyan könnyen az ember fia/lánya. A beszéd mesésre sikerült, ahogy a szertartás teljes egésze is, mindenki meghatódott, és csak dícsérték -még az anyakönyvvezetők is.
Mi biztosan fogunk ajánlani Téged, ha valaki a baráti körből házasodni készülne! :)"
- Betty és Barna - 


"Mi már az első találkozásunk után tudtuk, hogy Nálad megfelelőbb embert a szertartás levezetésére sok-sok keresés után sem találhatnánk. Éreztük, hogy ha Rád bízzuk ezt a feladatot, az esküvőnk valóban életünk legszebb napja lehet. És az is lett...Két találkozót követőn már úgy beszélgettél velünk, akár egy régi barát, aki ismeri a közös történetünk minden apró mozzanatát. Mindenre odafigyeltél, és gondoskodtál róla, hogy érezzük, ez a szertartás igazán rólunk, a mi szerelmünkről fog szólni.Az esküvőn abszolút Rád bízhattuk magunkat, mindent kézben tartottál és olyan gyönyörűen levezényelted a szertartást az első pillanattól az utolsóig.
A szertartásunk pontosan olyan volt, amilyennek mi megálmodtuk: meghitt és barátságos, ami egyszerre szólt rólunk és a szeretteinkről, nekünk és a vendégsereghez.Ahol meghatónak szerettük volna, ott valóban megható volt, jóformán mindenki bekönnyezett, ahova pedig könnyedebb, játékos hangvételt képzeltünk el, ott a tökéletesen betűzött személyes részletekkel szuperül hoztad a hangulatot.Ezzel a szertartással a nap háttalévő részének olyan csodálatos alapot adtál, amiért nem tudunk eléggé hálásak lenni Neked... ️
Nem volt egy olyan vendég sem, aki a gratulációnál ne említette volna meg, mennyire szeretetteljes és egyedi volt a szertartásunk, a legtöbbjük úgy fogalmazott, sosem gondolta volna, hogy ilyen is lehet egy esküvő...
És valóban.. Nekünk is minden várakozásunkat felülmúltad! Köszönjük ezerszer is! "
- Timi és Levi -