Legyetek kreatívak II. - Gyűrűpárna helyett

2019.03.02

Szerintem nagyon fontos, hogy a gyűrűk elhelyezésének és megjelenésének módja illeszkedjen a dekorhoz illetve a szertartás hangulatához. Manapság már rengeteg opció van a gyűrűpárna helyett. Több szempontot érdemes átgondolni a választás előtt.


Dekoráció


Érdemes egyeztetni a dekorosokkal, mert nekik rengeteg ötletük van, és mivel ők ismerik a legjobban a megálmodott dekor minden részletét, így biztosan bele fog illeni a stílusba az, amit ajánlanak. De nyugodtan nézelődjetek az interneten, mert itt is lehetnek igazán egyedi ötletek.

Ki hozza be a gyűrűket?


Amennyiben van már a párnak gyermeke, vagy vannak a családban kisebb gyerkőcök, akkor nagyon aranyos tud lenni, ha ők hozzák be a gyűrűket és adják át a szertartásvezetőnek. Ennek is több megoldása lehet, lehet vicces, de lehet megható is. A gyerekek mellett behozhatja a pár közös kutyája is, de itt azért nagyobb a rizikó faktor 😊 Ha mégis erre szavaztok, akkor a szertartásvezetőnél legyen juti-fali. 😊

Helyszín


Egyértelműen befolyásolhatja a választást a helyszín is, hiszen egy erdei esküvő és egy tengerparti szertartás során nem lehet ugyanaz a gyűrűk megjelenésének módja.