Tengerparti esküvő? Naná!

2019.04.14

Manapság egyre több pár dönt úgy, hogy a rengeteg szervezés, stressz és költség helyett inkább egy meghitt ceremóniát választanak külföldön, a legtöbb esetben egy csodaszép tengerparton.

Márciusban volt szerencsém megtartani egy ilyen szertartást Egyiptomban, a Vörös-tenger partján. Az ifjú pár a szülők és a barátok társaságában szerették volna kimondani a Boldogító Igent egy számukra igazán kedves helyen. A Magyarországon tett házassági esküjüket erősítették meg és én kaptam lehetőséget arra, hogy mindennek keretet varázsoljak. A visszajelzések alapján mondhatom, hogy igazán jól sikerült ez a nem mindennapi feladat 😊

De a lényeg! Csak bátorítani tudok minden kedves házasulandó párt, hogy gondolkodjanak el ezen az opción is. Nem azt mondom, hogy ki kell hagyni az egész lagzit a képből és el kell menekülni külföldre. Viszont érdemes elgondolkodni azon, hogy szűk körben megerősítsék a fogadalmukat. Természetesen az a legjobb, ha a választott helyszínnek jelentéstartalma is van, de akár egy nyaralás programjába is be lehet illeszteni egy második esküvőt.


Azoknak is ajánlom ezt a lehetőséget, akik már egy igazán szép és kerek házassági évfordulót ünnepelnének meg egy ilyen szertartással. Nagyon romantikus naplementekor, a homokban mezítláb állva újra kimondani az Igent 10, 20 vagy akár még több éves házasság után is.


A létszámot illetően a párnak kell döntenie arról, hogy milyen hangulatú szertartást képzelt el. Vannak, akik csak ketten szeretnék megélni ezeket a pillanatokat, amit szintén teljes mértékben meg tudok érteni. Más esetekben hívnak tanúkat, sőt még egy kisebb násznépet is. Ilyenkor garantált a szertartás utáni buli. 😊


Amennyiben egy magyar nyelvű és igazán megható, ugyanakkor vidám és személyes szertartást szeretnétek, akkor keressetek bizalommal! Örömmel segítek megvalósítani az elképzeléseiteket.